Papiersector

Emsys heeft haar wortels in de logistiek voor de papierindustrie. Met een ruime database aan barcodes en modules voor deze markt herkennen wij alle barcodes van alle papierfabrieken ter wereld. Daardoor kunnen wij snel een hoog kwalitatief systeem opzetten waarmee u op korte termijn al tijd en geld bespaart.

Logistiek

De logistieke sector is bij uitstek de sector die veel baat heeft bij een efficiënt en papierloos (bon-loos) magazijnbeheer. Daarom hebben wij voor logistieke bedrijven een uitgebreid pakket dat magazijnhandelingen vergemakkelijkt en direct aan uw ERP-systeem gekoppeld.

Verpakkingsindustrie

Ook de verpakkingsindustrie heeft te maken met een brede voorraad aan artikelen. Emsys PSS software  laat toe die stock efficiënt in te zetten en de productieverbruik continue te kennen. Minder afval en meer magazijnruimte zorgen voor lagere kosten en hogere ROI.

Productiebedrijven

Dankzij onze opgedane ervaring in de grafische industrie, is PSS (Product Scanning Solution of Process Scanning Solution) inzetbaar in elke productie omgeving. De stappen zijn steeds dezelfde:

Al deze stappen worden met PSS geoptimaliseerd en transparanter en dit steeds in echt tijd. Hierdoor kan u onmiddellijk ingrijpen indien iets niet juist zou verlopen.